Decris

Sisteme fotovoltaice

DECRIS - investeste inteligent in energie solara

+ 0
Proiecte implementate

Echipa noastra de experti pasionati si calificati in domeniul energiei solare a gestionat cu succes peste 50 de proiecte de sisteme fotovoltaice.

Solutii de energie solara pentru casa

Rezidential

Oferim solutii complete si personalizate pentru instalarea sistemelor fotovoltaice in locuintele rezidentiale. Echipa noastra de experti in energie solara va ajuta sa beneficiati de avantajele energetice si financiare ale energiei solare.

Prin alegerea serviciului rezidential de sisteme fotovoltaice, veti beneficia de economii semnificative la factura de energie electrica, veti sprijini dezvoltarea durabila si veti contribui la reducerea emisiilor de carbon. De asemenea, sistemul fotovoltaic poate adauga valoare locuintei dumneavoastra si poate constitui o investitie pe termen lung.

Comerciale

Sistemele fotovoltaice comerciale va permit sa transformati energia solara in electricitate sustenabila si sa o utilizati pentru alimentarea echipamentelor si proceselor din cadrul afacerii dumneavoastra. Aceasta va ajuta sa reduceti factura de energie electrica si sa diminuati impactul negativ asupra mediului.

Solutii de energie solara pentru companii si institutii

Companiile si institutiile pot beneficia de o sursa durabila  de energie electrica, reducand dependenta de reteaua de energie conventionala si contribuind la reducerea emisiilor de carbon. Sistemul fotovoltaic comercial va poate ajuta sa obtineti economii semnificative pe termen lung si sa va diferentiati ca afacere responsabila din punct de vedere energetic.

Program Subventionat

Alegand AFM-Casa Verde pentru sisteme fotovoltaice, veti beneficia de finantare nerambursabila si veti putea instala un sistem fotovoltaic in locuinta dumneavoastra cu costuri reduse. Astfel, veti reduce dependenta de energia conventionala si veti contribui la protejarea mediului inconjurator.

AFM - Casa Verde

Programul Casa Verde vine in sprijinul proprietarilor de locuinte si le ofera posibilitatea de a accesa fonduri nerambursabile pentru instalarea sistemelor fotovoltaice. Acestea transforma energia solara in electricitate curata si durabila, contribuind la reducerea facturilor de energie electrica si protejarea mediului inconjurator.

Suntem instalatori validati ai  Programului Casa Verde 2023, implementat de Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), si va putem instala sistemul dorit prin alegerea companiei noastre ca instalator prin platforma AFM.

Economie

Instalația solara iti permite sa economisesti până la 90% din factura de electricitate.

ROI

Productia mare de energie solara face ca investitia sa fie amortizata in aproximativ 3 ani.

Flexibilitate

Singura cerinta este un spatiu insorit pe acoperis si nevoia de a consuma energia produsa.

Responsabilitate

Energia solara este prietenoasa cu mediul. Prin alegerea energiei solare, reduci amprenta de carbon si dai un exemplu celorlalti.

Tu intrebi, Noi raspundem

Raspundem la intrebari. Daca doriti alte informatii va invitam sa completati formularul de contact.

?

Ca sa devii prosumator, va trebui sa semnezi cu furnizorul tau un contract de vanzare-cumparare a energiei electrice produse si livrate, contract in cadrul caruia prosumatorul este vanzatorul, iar furnizorul este cumparatorul.

Numarul panourilor fotovoltaice va fi stabilit in functie de suprafata disponibila dar si de consumul tau anual de energie.

Iti recomandam ca montarea panourilor fotovoltaice sa fie realizata de catre un instalator autorizat ANRE.

Costul de instalare pentru sistemele de panouri fotovoltaice variaza in functie de puterea instalata:

  • 1200 euro/kW pentru sisteme intre 2-6 kW;
  • 1000 euro/kW pentru sisteme intre 6-10 kW;
  • 800 euro/kW pentru sisteme intre 10-27 kW;
  • 700 euro/kW pentru sisteme intre 27-100 kW;
  • 650 euro/kW pentru sisteme intre 100-400 kW.

Da, si persoanele juridice pot deveni prosumatori.

Call Now Button