Decris

Casa Verde

DECRIS - instalator validat AFM

Ce presupune și cine poate aplica

Administrația Fondului pentru Mediu demareaza sesiunea de finantare pentru inscrierea solicitantilor persoane fizice in cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala, prin intermediul aplicatiei informatice pusa la dispozitie pe site-ul www.afm.ro, in vederea introducerii informatiilor necesare participarii in program.

Calendarul inscrierilor  solicitantilor si programul de inscriere in aplicatia informatica se poate consulta pe site-ul AFM accesand butonul de mai jos.

Nota: Beneficiarii care s-au inscris in aplicatia informatica AFM si au rezervat sumele ne pot alege pentru implementrea proiectului.

GHID CASA VERDE

Programul AFM – Casa Verde 2023 se adresează persoanelor fizice si parohiilor interesate de instalarea sistemelor fotovoltaice cu o capacitate de minim 3kW si prevede acordarea unor subventii de maxim 20.000lei, cu o contributie proprie a beneficiarului de minim 2.000lei.

Pasi necesari pentru instalare:

Call Now Button